29 مهر 1395 - 12:53 شناسه خبر: 4596 نسخه چاپی

رییس سازمان غذا و دارو در مراسم روز جهانی غذا:

سیاست‌هایی که اجرای آنها سال‌ها طول می‌کشید با کمک صنایع غذایی به سرعت اجرایی شد

سیاست‌هایی که اجرای آنها سال‌ها طول می‌کشید با کمک صنایع غذایی به سرعت اجرایی شد رییس سازمان غذا و دارو در مراسم روز جهانی غذا:
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با کمک بخش خصوصی از جمله کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، توانستیم به سرعت سیاست‌های کاهش مواد آسیب‌رسان در مو ...

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با کمک بخش خصوصی از جمله کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، توانستیم به سرعت سیاست‌های کاهش مواد آسیب‌رسان در مواد غذایی از جمله تقلیل نمک، چربی و روغن اتخاذ کنیم که اجرای آنها در برخی از کشورها سال‌ها به طول می‌انجامد؛ اتفاقی که مورد تقدیر سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت.

به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، رسول دیناروند در مراسم روز جهانی غذا و دهمین سالگرد اعطای «نشان ایمنی و سلامت» که با حضور وزیر بهداشت و روسای کمیسیون های کشاورزی و بهداشت مجلس، رییس هیات مدیره و دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در تالار وحدت برگزار شد، گفت: ?? درصد فرآورده‌های غذایی برچسب چراغ راهنمای تغذیه دارند .تصور ما این است که بتوانیم در مدت ?? ماه چراغ راهنمای تغذیه را روی بسته بندی‌های غذایی الصاق کنیم.

وی گفت: ما با کمک صنعت غذا اسید چرب ترانس را کاهش داده و از ?? درصد در سال‌های گذشته به دو درصد رسانده‌ایم که در سال آینده به یک درصد نیز کاهش خواهد یافت.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در حوزه پیشگیری کارهای بزرگی انجام شده است و آثار آن را در سال‌های آینده خواهیم دید؛ به طوری که در سال ???? حذف کامل اسید چرب ترانس اتفاق خواهد افتاد.

دیناروند در ادامه درباره محصولات تراریخته نیز گفت: نگاه ما در حوزه تراریخته احتیاط‌آمیز است و هیچ فراورده تراریخته‌ای وارد ایران نمی‌شود، مگر اینکه در کشور مبداء مصرف شده و تائیدیه بین‌المللی داشته باشد.